Szórakozás

Feneket villantott az X-Faktor mentora

Az amerikai X-Faktor ifjú mentora, Demi Lovato nem választotta ki megfelelően a ruháját a show premierjére, így aztán egy jó nagyot villantott.

A tengerentúli nézők a napokban láthatták először a tévében a megújult X-Faktort, amit a show készítői egy hatalmas bulival ünnepeltek. A rendezvényt a népszerű Grauman’s Chinese Theaterben tartották, ahol a négy mentor is tiszteletét tette. A kvartett a parti előtt otthagyta a kézjegyét és aláírását a színház padlójában. A nagy megtiszteltetésnek számító esemény azonban kínos lett Demi Lovato számára. A fiatal zsűritag ugyanis túl rövid ruhát választott az estére, és amikor letérdelt a friss betont aláfirkantani, az egész feneke kilátszott.

Így amíg a helyszínen lévő tömeg fele a boldog arcát figyelte,  addig a többiek a kerek hátsóját, és az aznapi alsóneműjét csodálhatták meg. A villantás viszont fel sem tűnt Demi-nek. Sőt még ő mosolygott mentortársán, Britney Spearsen, aki viszont felállni nem tudott rendesen a térdelésből a túl hosszú és szűk ruhája miatt.

Aki kíváncsi, az hátulról itt tekintheti meg Demit.


Demi dedikál és villant

Ajánlott videó

Olvasói sztorik