Szórakozás

Szinetár Dóra esete nem egyedi

szinetár dóra (szinetár dóra, )
szinetár dóra (szinetár dóra, )

Akár foglalkozási ártalom is lehet, hogy a színésznő színpadi partnereibe szeret bele.

A szakértő szerint gyakoribb a közös munkából fakadó szerelem, mint azt hinnénk. Kánya Kata a Borsnak azt mondta, a színészek eredendően lazábbak, nyitottabbak érzelmileg az átlagembereknél, de nem ez a fő ok, amiért a színpadon egymásba szeretnek. A lényeg a közös munka, ami „nagyon felszabadító hatású”.

A színészet ezenfelül azért nagy „kerítő”, mert bizonyos esetekben érzelmi állapotokat kell eljátszaniuk, ami átfordulhat szerelemmé. Mindennapos dolog ez. Azért hallunk többet a színészekről, mert ők rivaldafényben élnek – mondta az évek óta társközvetítéssel foglalkozó Kánya Kata, aki maga is színésznőként szeretett bele Verebes Istvánba, akivel évekig élt  házasságban.

Mint korábban megírtuk, többen is elmondták a Hír24-nek, csak azért nézik meg a Mizantróp című darabot, hogy láthassák együtt a színésznőt állítólagos új szerelmével, aki szintén ebben a darabban játszik, és ugyanígy megnőtt az érdeklődés a Berecki-Szinetár duó fellépései iránt is.

Az Új Ásznak Müller Rózsa jósnő ugyanakkor azt mondta, a pár körülbelül még 4-5 hónapig tud profitálni a közös koncertekből, utána már túl mesterkélt lesz, hogy szerelmes duetteket énekelnek a színpadon, miközben nyilvánvaló, hogy nincs mögötte olyan szintű érzelmi töltet, mint ezelőtt. Érdekes, hogy miközben a sajtó már az új szerelemről ír, Müller Rózsa azt jósolta, hogy Szinetár Dóra fog vesztesként kijönni ebből a helyzetből és nem lesz könnyű új párkapcsolatra sem szert tennie a két gyermeke miatt.

A művésznő a minap erről azt mondta: Bereczki Zoltánnal továbbra is járnak együtt fellépni, és eddig úgy látta, „ezzel nem is volt senkinek, semmi problémája”. Mindig nagyon szerettek együtt dolgozni és „ez mit sem változott”. Ha az emberek továbbra is igénylik, hogy két ember – akik egyébként nem laknak egy fedél alatt – a színpadon együtt énekeljen, mondjuk egy Queen-nótát, akkor továbbra is meg fogjuk ezt tenni, nagyon boldogan” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik