Szórakozás

Gyötrő gondjairól beszélt Dukai Regina

Dukai Regina először beszélt arról, hogy egy ideje allergiás tünetektől szenved, pedig korábban úgy tudta, nincs ilyen betegsége.

„Voltam korábban allergiateszten, ahol végigjelölgették a karomat, és az jött ki, teljesen egészséges vagyok. Az utóbbi időben azonban mégis furcsa tüneteim vannak. Eldugul az orrom este, de sokszor már napközben sem kapok levegőt. Nem tudok orrspray nélkül lenni. Emellett a szemem is folyamatosan ég” – sorolta gyötrő gondjait Dukai Regina az RTL Klub Csak csajok című műsorában. Elárulta, tünetei miatt már szemészeten is volt, és ott is csupa negatív leletet produkált.

Azt mondja, már egy ideje érzi, hogy valami nincs vele rendben, de eddig minden orvos megnyugtatta, nincs baja. Mivel azonban nem szűnnek a problémái, ezért a híresség úgy döntött, a közeljövőben komolyabban utána jár, mi lehet a baja, valóban allergiás-e.

Egyéb újdonságról is beszámolt Regina a Csak csajokban. Elmesélte, hogy szerelme a közeljövőben új focicsapathoz szerződik, de azt még egyelőre nem tudják, hogy hová. Jelenleg Olaszországban játszik. Regina szerint párja továbbra is külföldön szeretne játszani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik