Szórakozás

Meg akarták ölni Spielberg társait

Egy őrült ismeretlen indíttatásból végezni akart Steven Spielberg két legfontosabb munkatársával, akik maguk is hollywoodi legendák.

Élményekben gazdag napja volt tegnap a Los Angeles-i bíróknak, ugyanis nemcsak Sheryl Crow elmebeteg rajongója ellen szabtak ki távoltartási végzést, de a Kathleen Kennedyt és Frank Marshallt fenyegető őrült is ki lett tiltva célpontjai közeléből. Utóbbi, Bret McDonnell az elmúlt pár hétben tizenhét üzenetet hagyott Steven Spielberg állandó producereinek, melyekben halállal fenyegette őket. Indítékot nagyon nem nevezett meg, de azt állítja, hogy tizenhét holttestet fedezett fel az egyik filmjük forgatási helyszínén. Így lehet, hogy egyfajta népi bosszúállóként akarta kioltani az összesen tizenkét Oscar-jelöléssel rendelkező és több száz millió dollárt érő hollywoodi legendák életét.

De most három évig nem közelítheti meg egyiküket sem, különben mehet a börtönbe. McDonnell azonban nemcsak a filmesekre jelent veszélyt, hanem a környékén élő gyerekre is, akiket folyton fenyeget. Ám a rendőrségnek még ez sem elég, hogy elzárják valahová jó mélyre, inkább megvárják, míg el is követ valami szörnyűséget. A papírra kinyomtatott bírósági végzés pedig nem elektromos nyakörv, így azt csinálhat mellette, amit akar.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik