Szórakozás

Ezzel a fiatal fiúval kavar Demi Moore

demi-moore (demi moore, )
demi-moore (demi moore, )

Nemcsak Ashton Kutcher szerelmi élete van felívelőben, de exfeleségéé is, miután beleszeretett egy jóval fiatalabb szépfiúba.

Elviekben sok oka nem lenne az örömre Demi Moore-nak, hiszen lányai a létező összes módon igyekeznek megszabadulni tőle, Ashton Kutcher pedig összebútorozott Mila Kunisszal. A lassan ötvenes színésznő arcáról azonban az utóbbi napokban le sem lehet törölni a mosolyt. Legalábbis múlt héten a fellegekben járt, amikor első romantikus nyaralását töltötte új párjával, Martin Hendersonnal. A fotók, illetve a szemtanúk beszámolója alapján a páros nagyon odavan egymásért, és úgy néznek ki, mint akik évek óta boldog kapcsolatban élnek.


Újra van oka mosolyogni

Kérdés, hogy meddig tarthat a románc. Egyrészt Henderson sem éppen Demi korosztálya, hiszen tizenkét évvel fiatalabb, másfelől a bombázó még a legkevésbé sincs túl a harmadik házasságának kudarcán.

Demi új lovagját A kör horrorszéria amerikai változatából, a Vas című motoros rettenetből, a zseniális Kis halból, vagy a Dzsungeldokik sorozatból ismerhetik a leginkább.


Rájuk talált a szerelem

Ajánlott videó

Olvasói sztorik