Szórakozás

Demi Moore ettől biztosan padlót fog!

Ashton Kutcher-Mila Kunis (Ashton Kutcher, Mila Kunis)
Ashton Kutcher-Mila Kunis (Ashton Kutcher, Mila Kunis)

Demi Moore lassan exférje már nyíltan vállalja, hogy Mila Kunis az új barátnője, és a kíváncsi szemek előtt is romantikáznak.

Ugyan az elmúlt jó pár hétben mindenhová együtt ment Ashton Kutcher és Mila Kunis, mégsem volt egyértelmű, hogy egy párt alkotnak. Mindenki tudja róluk, tizenöt éve jó barátok, akik nyugodtan lehetnek sokat együtt, emiatt még nem gondolnák őket szerelmeseknek. Egészen eddig. Ashton Steve Jobs-életrajzának utolsó forgatási napján ugyanis elengedték magukat, és hivatalossá tették románcukat a világ előtt. Mila egyfolytában kollégája ölében ült, megállás nélkül ölelgették és csókolgatták egymást. Vagyis már biztosan több van köztük szimpla haverságnál.


Ez már több mint barátság

A páros a kilencvenes évek végén együtt kezdte karrierjét az Azok a 70-es évek show című sorozatban. Ám amikor Demi Moore ágymelegítője lett Kutcherből, eltávolodtak egymástól. Aztán pár hónapja újra elkezdtek közeledni egymáshoz, aminek szerelem lett a vége. Demi pedig valószínűleg elég erősen visszaesik lelki problémái leküzdésében, ha meglátja őket.


Nem titkolják tovább

Ajánlott videó

Olvasói sztorik