Szórakozás

Csalja feleségét Banderas – Bizonyító videó

Melanie Griffith és Antonio Banderas haldokló házassága újabb csapást szenvedett, miután nyilvánosságra került egy videó, amin a színész éppen hódít.

Nemrégiben több sztori is napvilágot látott, amelyek mind arról szóltak, hogy Antonio Banderas miként udvarol különféle ifjú hölgyeknek. Most már videón is megnézheti mindenki, milyen az amikor a spanyol sármőr lecsap valakire. A lebuktató felvétel a májusi Cannes-i Filmfesztiválon készült a Microsoft-billiárdos Paul Allen jachtján, és Antonio látható rajta, amint forró táncot lejt Mallika Sherawattal. A jelenlévők szerint az összesimulás közben Banderas egyfolytában az indiai szupersztár szépségét dicsérte, és meginvitálta hazájába is.

Ám egyszer csak egy nő – valószínűleg a színész sajtósa vagy asszisztense – kiszúrta, hogy filmezik őket, és véget vetett a légyottnak. A felvétel egy része így is nyilvánosságra került.

Eközben a hírek arról szólnak, hogy Antonio most mindent megtesz, hogy megmentse házasságát, miközben a félrelépéseiről szóló pletykák miatt neje, Melanie Griffith levette a jegygyűrűjét.


Forró táncot lejtettek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik