Szórakozás

Botrány – Zaklatással vádolja szeretője a magyar tévést

Kitálal egykori szerelméről egy újságírónő. Ám önmagában ez nem lenne érdekes, úgy azonban annál inkább az, hogy a férfi Magyarország egyik legismertebb tévése.

Amióta Renáta az egyik napilapnak kitálalt, hogy egy ismert tévés volt a szeretője, sokan találgatják, vajon kiről beszél. Bár az újságíró nevet nem árul el, csupán annyit mondott a titkos szeretőről, hogy egy mindenki által ismert tévésztárról van szó, akinek saját show-ja van vagy volt, jóval idősebb nála és nemrég született gyereke.  “Fantasztikus retorikájú, intelligens, humoros” – mesélte a lány egykori szerelméről.

A nő elárulta, egy munka során ismerkedtek meg: Renáta egy interjút készített a sztárral, azután melegedtek össze. A nő azt állítja, később derült ki, hogy a hírességnek barátnője van, amit elfelejtett megemlíteni.


Renáta azt  is leszögezte, nem bosszúból tálal ki, hanem mert reméli, abbamaradnak a férfi részről a megkeresések, ugyanis neki már új párja van, az exszerető viszont nem tud továbblépni, hol telefonon zaklatja, hol a lakása előtt vár rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik