Szórakozás

Halállátó lett a magyar híresség

Bódi Sylvi előre érez dolgokat, látja, mi fog történni. A modell nem tudja befolyásolni ezt a képességét, ezért pozitív és negatív dolgokat egyaránt érzékel.

Elmondta, hogy már gyermekkorában képes volt arra, hogy lássa az emberek auráját. Úgy véli, hogy ez nem egy különleges dolog, hiszen mindenki képes lenne rá, csak sokan elnyomják magukban ezt a képességet. Őt azonban nagyon érdekelte az ezotéria, fejlesztette magát, sok ilyen jellegű könyvet olvasott, később agykontrollt is tanult. Mindezek ellenére sosem gondolkodott azon, hogy pályát módosítson, és esetleg elmenjen ezoterikus tanácsadónak, vagy hivatásszerűen jósoljon, esetleg gyógyítson. Pedig ez utóbbi is megy neki. Elmesélte, hogy kisebb problémákat, mint például egy fejfájás magának, és barátainak is el tud mulasztani.


Sylvi büszke képességére (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence)

A modell azt is gyakran megérzi, hogy valaki hamarosan felhívja, vagy éppen sms-t küld neki. Ennél azonban sokkal rémisztőbb dolgokat is megtapasztalt már különleges képességével kapcsolatban. Megérezte nagypapája halálát is.

„Amikor csöngött a telefon, éreztem, hogy nagymamám hív, és azt is tudtam, hogy nagy bajról számol be a nagypapámmal kapcsolatban. Ezt mondtam is édesanyámnak. Sajnos be is igazolódott, ugyanis azért hívott, hogy nagypapám meghalt” – elevenítette fel a szomorú történetet Sylvi.

A híresség arról is beszámolt, hogy nem ő az egyetlen a családjukban, aki különleges képességekkel rendelkezik. Édesanyja is boszorkányos dolgokra képes, így a híresség vélhetően tőle örököl mindent, amit tud.

Nem Sylvi az egyetlen a magyar sztárok közül, aki nem nyomta el magában különleges képességeit, hanem inkább fejlesztette. Csongrádi Kata azt állítja, hogy az angyaloktól kér és kap segítséget. Elmesélte, egyebek mellett ez segített beteg férjén is.

Galambos Lajos és gyermekei táltos iskolába járnak. A híresség szeretné, ha képességeit gyógyításra tudná fordítani, de ő sem ebből akar élni, csakis saját célokra szeretné kamatoztatni a megszerzett tudását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik