Szórakozás

Így szexel Karda Bea

Bosszantja Karda Beát, hogy az ötven, hatvan év feletti nőket a fiatalok szinte nem is veszik emberszámba. Arról mesélt, hatalmas tévedés, hogy ebben a korban már megszűnik a nemi vágy.

Van, aki irigyli, van, aki nevet rajta, annyi bizonyos, hogy Karda Bea korát meghazudtolóan vállalja fel testi adottságait, és szexuális életéről is szívesen beszél. Az énekesnő a minap fehérneműs képeket posztolt magáról: azt állítja, a cél nem a magamutogatás, hanem sokkal inkább az, hogy megmutassa, az ő korában is lehet valaki dögös, vonzó nő. Ez persze ízlés dolga, ám az vitathatatlan, hogy sok hatvan-, de még ötvenéves is boldog lenne, ha úgy festene, mint Bea.

A szőke híresség ugyan már túl van a hatodik x-en, elmondta, fitten és fiatalosan éli az életét, amelybe beletartozik a szexualitás is. “Jól esik, ha hozzám ér Laci, ha megsimogat, ha összebújunk.  Negyven, ötven, hatvan év után is van igénye egy nőnek a szexuális életre, és nálunk legalább olyan hatékonyan működik, mint fiatalon. Ezt gyakorolni kell, hiszen a gyakorlat teszi a mestert” – vallja az énekesnő, aki hosszú magányos időszak után jó ideje boldog kilenc évvel fiatalabb párja oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik