Szórakozás

Leleplező fotó: rémesen nézett ki egykor a világ legdögösebb nője

Jelenleg a világ legdögösebb nőjeként tartják számon Rosie Huntington-Whiteley, pedig tíz éve még riasztgatni lehetett vele.

A világ modelljeit összesítő listán a harmadik legszebb, az FHM és a Maxim olvasói szerint a legdögösebb az univerzumban, a divatcégek pedig a világ tizenötödik legjobban kereső nőjévé tették. Ezek Rosie Huntington-Whiteley jelenleg birtokolt címei, melyekről nemcsak álmodni nem mert még pár éve, de egyetlen épeszű ember sem gondolta volna róla, hogy szexszimbólum lesz belőle. Alig tíz éve, tiniként ugyanis leginkább bányarobbantásoknál lehetett volna használni a szépségét, mintsem a kifutókon. Ám a természet valami csoda folytán tényleg hattyút faragott a rút kiskacsából, ami szinte felfoghatatlan Victoria huszonnégy éves Angyala számára, mivel csúnyább angol lányt ő sem látott magától soha. Szerinte még Betty, a csúnya lány is vonzóbban nézett ki tőle gimnazista korában.

Azóta viszont sok idő eltelt, és Jason Statham menyasszonya jogosan a férfiak egyik legnagyobb vágyálma. Bár azt azért meg kell hagyni, hogy igencsak karakteres az arca, ami egyesek szerint túlságosan maszkulinná teszi. Viszont pontosan ettől különleges, és van benne valami megkapó, ami kiemeli a kolleginái sorából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik