Szórakozás

Carrie Fisher szeretne újra beleférni az arany bikinibe

A Star Wars Leia hercegnője igencsak meghízott az utóbbi időben - orvosi segítséggel szeretné visszanyerni régi alakját.

Fisher már nekifogott egy speciális diétának: 5 kilótól sikerült eddig megszabadulnia, és tervei szerint még 15 kiló van hátra. „Nem vagyok egy kifejezetten ijedős valaki, de a mérleg megrémiszt. Úgyhogy szeretnék felnőtt módjára viselkedni, és felkeresni egy orvost, mert nem vagyok hajlandó menekülni a tények elől” – magyarázta döntését a színésznő.

A mérleg mutatója mellett a rajongói kommentek is lökést adtak a sztárnak. „Rákerestem magamra a neten, és találtam egy hozzászólást arról, hogy régebben mennyire szexis voltam, de mára úgy nézek ki, mint Elton John” – nyilatkozta Fisher.

Az 54 éves színésznő eredetileg több mint 80 kilót nyomott, amikor nekilátott a diétának. Pár hónap leforgása után viszont mára újra jól érzi magát a bőrében: „Örülök, hogy vékonyabb lettem, de annak örülök a legjobban, hogy egyáltalán találtam egy módszert, amivel fogyhatok, ami működik. Persze még korántsem értem el a célomat, de már úton vagyok.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Fisher szeretné visszanyerni régi alakját – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik