Szórakozás

Kelly Osbourne a drogokat cserélte kajára

A rock-csemete a brit Cosmopolitan februári kiadásában beszél korábbi drogproblémáiról és sikeres fogyókúrájáról.

A 26 éves celeb több mint 20 kilótól szabadult meg az elmúlt évben. Állítása szerint a felesleg azután szaladt fel rá, miután kijött az elvonóról, ahol drogproblémái miatt kezelték. „A rehab után drogok helyett az evésben éltem ki magam. Érzelmi alapon ettem, miközben gyűlöltem azt, ahogy kinézek” – vallotta meg a magazinnak az énekesnő, akinek számos sikertelen fogyókúra van már a háta mögött. „Mindent kipróbáltam, tablettákat, fogyasztóshake-et, léböjtkúrát, de semmi sem használt. Olyan is volt, hogy napokig semmit sem ettem. Aztán, mivel pár nap alatt nem változott semmi, egyszerűen kiborultam és abbahagytam az egészet.”

Osbourne, aki a mai napig pszichológushoz jár testkép-problémái miatt, azt is elmesélte, mennyit jelentett neki édesanyja támogatása – Sharon Osboure annak idején gyomorgyűrű-műtét segítéségével szabadult meg súlyfeleslegétől, így tökéletesen tisztában volt lánya lelki problémáival. „Anya rengeteget segített, hiszen tudta, hogy min megyek keresztül. Nem túl vicces kövér lánynak lenni Hollywoodban, mindenki máshogy néz rád, ha nem vagy tökéletesen vékony” – meséli a sztár.

Osbourne-nal, aki az interjúban részletesen mesél a Luke Worrallhoz fűződő kapcsolatáról is, még novemberben ült le a magazin újságírója – tehát jóval azelőtt, hogy a sztár Twitter-inváziót indított volna a férfi ellen pár hete.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kelly Osbourne a drogokat helyettesítette az evéssel – angolul (backseatcuddler.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik