Pályán kívül

Tyson: Mayweather kinyírja McGregort

A legendás nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Mike Tyson izgalmasnak találja a Floyd Mayweather vs. Conor McGregor párosítást, ugyanakkor nem gondolja, hogy az ír UFC-bajnoknak túl sok esélye lenne a negyvenéves, veretlen amerikaival szemben – írja a Profiboksz.hu.

“McGregornak vége, ki fogja őt csinálni Floyd – vélekedett Tyson. – Amúgy is elszállt az agyam az egésztől, mert azt gondoltam először, hogy az MMA szabályait alkalmazzák majd. Arról kellett volna szólni az egésznek, hogy az ökölvívó le tudja-e győzni az MMA harcosát, nem igaz?!”

Ez a szerencsétlen f.szkalap McGregor tehát egy olyan terepre téved majd, ahol még soha nem járt, és fel fogják vele nyalatni a padlót, ugyanis a másik oldalon Floyd áll majd, aki csipasz kora óta ezt csinálja, Conor viszont nem rúghat, nem alkalmazhat földrevitelt, semmi. Finoman szólva, nincs sok minden a kezében.

Iron Mike olyannyira biztos ebben a forgatókönyvben, hogy már előre sajnálja a nézőket: “Az biztos, hogy keserű szájízzel állnak majd fel a nézők a meccs után, de hát ez van. Nem hittem, hogy tényleg megcsinálják. De mikor bejelentették, arra gondoltam, hogy McGregor rohadtul megszívta ezekkel a szabályokkal.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik