Sport

McGregor külön Mayweather kedvéért vette föl öltönyét

Magyar idő szerint szerda hajnalban tartották a hivatalos sajtótájékoztató a szupermeccs előtt, amelyen szembenéz egymással Conor McGregor és Floyd Mayweather Jr. Igaz, sajtótájékoztatónál talán egy roast show jobban illene az esemény leírásához.

Mindkét harcos híres arról, hogy szókimondó és nem fukarkodik a trágár szakszavak használatával, ebből kapott ízelítőt mindenki az eseményen. Az ír bunyós kezdett, aki ellenfelének mindenét kicsinek titulálta, de megjegyzést tett megjelenésére is.

Persze Maywathert sem kellett félteni:

Sorban rakosgatják elém az ellenfeleket, mint a tekebábukat, én pedig sorra kiütöm őket egytől egyig. Így lesz ezzel a kis fasszal is

– utalt aktuális ellenfelére a bokszoló.

Nem a szavak, vagy az öklök ütöttek leginkább, hanem Conor McGregor öltönye, amelyen a csíkokat két szó adja ki: “fuck you” (magyarul baszdmeg) Nyugodtak lehetünk, ezt kimondottan Mayweather kedvéért volt rajta – az ellenfelét szapuló beszédében is kiemelte a ruhadarabot.

Egy szó mint száz: ha ez a két fickó nem veri pépesre egymást, akkor senki sem. A két bunyós augusztus 26-án, Las Vegasban csap majd össze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik