Pályán kívül

Cristiano Ronaldo állítólag megerőszakolt egy nőt, majd lefizette

A Football Leaks ismét szivárogtatott, a német Der Spiegelnek küldtek dokumentumokat, melyek szerint Cristiano Ronaldót egy húszas éveiben járó nő nemi erőszakkal vádolta meg még 2009 júniusában. Az eset Las Vegasban történt, a nő pedig feljelentést tett a rendőrségen, bár Cristiano Ronaldo nevét állítólag nem mondta ki, csak azt, hogy egy ismert sportolóról van szó.

Peren kívüli egyezség született 2010-ben, Cristiano Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett, ami akkoriban 80 millió forintnak felelt meg.

A háromoldalas dokumentum eredete nem ismert, és Ronaldót végig Mr. D-ként emlegetik benne, az egyezséget sem ő, hanem akkori jogi képviselője, Carlos Osorio de Castro írta alá. A portugál Jornal de Noticias eközben arról ír, hogy Ronaldo nem azért fizetett, mert nemi erőszak történt, hanem, hogy a nő ne beszéljen a kapcsolatukról.

A Spiegel megkereste Cristiano Ronaldót, a portugál labdarúgó ügyvédjén keresztül válaszolt, alaptalannak nevezték a hírt, újságírói kitalációnak. Jogi lépéseket tesznek majd a német lappal szemben.

Forrás: El Mundo

Ajánlott videó

Olvasói sztorik