Pályán kívül

Lionel Messi felkarolta az afgán kisfiút

24.hu
24.hu

2016. 02. 25. 13:04

Aláírt válogatott és Barcelona-mezt küldött Lionel Messi annak a rajongójának, aki nejlonzacskóból készített 10-es számú mezt magának.

A katalán együttes ötszörös aranylabdás argentin sztárjával vélhetően nem lesz lehetősége személyesen találkozni Murtaza Ahmadival, akinek az édesapja csütörtökön azt nyilatkozta a német hírügynökségnek, hogy fia a reggeli órákban átvette a neki küldött ajándékokat a kabuli UNICEF-irodában.

Messi az argentin és a gránátvörös-kék mezt is aláírta, és egy dedikált labdát is küldött afgán rajongójának – mondta az UNICEF egyik szóvivője.

Murtazáról először január végén jelentek meg képek a világhálón, s az afgán kisfiú nagy népszerűségre tett szert a szatyorból készített kék-fehér Messi-mezének köszönhetően.

Forrás: europress

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Facebook CEO Mark Zuckerberg speaks at the F8 summit in San Francisco, California, on March 25, 2015. Zuckerberg introduced a new messenger platform at the event.   AFP PHOTO/JOSH EDELSON / AFP / Josh EdelsonA Facebook atyjával ebédelt a világ- és Európa-bajnok focista
Egy ország előtt csinált magából hülyét a Real-drukker, aki a Barca győzelmét ünnepelte