Pályán kívül

Tízezer dollár helyett Neymart választotta a kapuslány

neymar, barcelona (neymar, fc barcelona, )
neymar, barcelona (neymar, fc barcelona, )

Egy amerikai lánynak volt egy nagy álma, nyert egy játékot és megvalósíthatta.

Rhiannon Conelley az igazi fanatikus. Az igazi rajongó. Sokaknak az igazi őrült. A 16 éves amerikai lány 10 ezer dollárt (2,7 millió forintot) utasított vissza azért, hogy találkozhasson kedvencével, Neymarral. A Guarana Antarctica üdítőmárka játékában vett részt, viszont a nyeremények közül választania kellett: pénz vagy Neymar – írja a Mirror.

 

A találkozást szerencsére meg is örökítették, Neymar meg jól járt, a Barcelona játékosa kapott egy nagy csókot az orcájára. Külön öröm volt, hogy Neymar meghívta a Las Vegasban kapusként játszó lányt, az ő edzőjét és anyját, hogy nézzék meg élőben a Getafe elleni meccsüket.

 

“Elképesztő volt látni egy meccset Európában, Barcelonában úgy, hogy Neymar is játszott! Ez volt a legjobb élményem! Olyan kis grupik voltunk, akik a sportolók érkezésére vártak mindig, ez olyan menő” – lelkendezett a lány. A családja már nem volt ilyen lelkes, hogy nem kell neki a pénz, de utólag úgy érzi, jól döntött. Érdekesség, hogy kettejük között alapvetően spanyolul folyt a csevej, de néha angolul is szóltak pár szót..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik