Pályán kívül

Balotelli zaklatja a volt barátnőjét

A Manchester City balhés csatára újabb kínos ügybe keveredett, amikor Holly Henderson kitálalt kettejük szenvedélyes viszonyáról.

Holly Henderson a Daily Star című bulvárlapnak mesél Mario Balotellihez fűződő, hétköznapinak korántsem mondható viszonyáról. A szőke modell kertelés nélkül elmondta, hogy a sztárfocista külön fizetett neki a telefonszexért és az egyéb perverz szolgáltatásokért.

Holly, akinek hamarosan műsora lesz a Channel 4-en, azért döntött úgy, hogy mindezt a nyilvánosság elé tárja, mert elmondása szerint Balotelli hazudott neki.

Amikor pedig ezért elhagyta a férfit, az még hónapokig zaklatta. A szőkeség elárulta, hogy Balotelli feleségül akarta venni, és ezt kérte tőle hagyjon fel a modellkedéssel

Holly azonban rájött, hogy a focista közben Raffaella Ficónak is csapja a szelet, ezért szakított vele. Ebbe Balotelli nem akart beletörődni, és többször zaklatta őt.

Azt, hogy a műsorban mit fog még elmesélni Holly? Nos, ez minden bizonnyal Balotelli, jelenlegi kedvese és a Manchesetr City vezetősége is feszülten várják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik