Forma-1

Forma-1: elásta a csatabárdot a két csapattárs

A Belga Nagydíj után végleg elpattant a húr, a Force India két pilótája csúnyán összeveszett. A 2017-es szezonban nem egyszer csaptak össze, így a csapatfőnök eltiltást is kilátásba helyezett.

Jó versenyünk volt, míg meg nem próbált megölni
Nem múlt el nyomtalanul a Force India házi csatája, ami mindkét autó sérüléséhez vezetett a Belga Nagydíjon. Esteban Ocon most már azért viccesen szólt oda Sergio Pereznek.

Most, a hétvégi monzai futam előtt a két versenyző kibékült, és elmondták, viselkedésükkel mindketten cserbenhagyták az istállójukat.

Pontosan tudjuk, micsoda csalódást okoztunk a csapatunknak. Azt hiszem, ezt Esteban (Ocon) is alátámaszthatja. Most is hiszem, hogy együtt tudunk dolgozni, és bennünk van, hogy sikeresek legyünk együtt, nem akarok távozni

– mondta Sergio Perez, Esteban Ocon pedig csak megerősíteni tudta csapattársa szavait.

Balra Ocon, jobbra Perez is egyetértett, nem mehet ez így tovább (Fotó: Getty)

Szerintem mindketten átléptük a határt, többször is összeértünk, ez pedig nem helyes nyilván. Nem akarok vitatkozni már, ami volt, elmúlt, előre tekintek. Keményen kell dolgoznunk, profinak kell lennünk

– mondta Ocon.

A Force India 13 futam után, nyolc futammal a vége előtt 103 ponttal a negyedik helyen áll a csapatok versenyében. Sergio Perez 56 ponttal a hetedik, Esteban Ocon 47 ponttal a nyolcadik az egyéni tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik