Foci

Piqué azzal vádolta a sporit, hogy előre eltervezték a sárga lapját

Hiába nyert a hétvégén 3-0-ra a Barcelona a Leganes ellen idegenben, és növelte az előnyét további két ponttal a Real Madrid előtt, nem lehet felhőtlen az öröme a katalán csapatnak.

Történt ugyanis, hogy a csapat alapembere, Gerard Piqué sárga lapot kapott egy látszólag ártalmatlan helyzetet követően, ami azt jelenti, a spanyol válogatott hátvéd nem lehet ott a Valencia elleni rangadón. Piqué nem is fogta vissza meccs közben, keményen osztotta a játékvezetőt.

Piqué az esetnél valóban húzza az ellenfél támadóját, de a leganesi játékos is legalább annyira ráncigálja a védőt, így általában, az ilyen fifty-fifty helyzeteknél nem szokás lapot osztani egyik renitensnek is. Undiano Mallenco máshogy gondolta, és kiosztotta a sárga kártyát.

A játékos azonnal értetlenkedik, és rögtön azzal kezdi a reklamálást, hogy ez csak az első szabálytalansága volt. A játékvezető nyilván hajthatatlan, nem szokás visszavonni sárga lapot. Piqué utána kínjában nevet, majd később visszatér a sporihoz, hogy még egyszer odaszúrjon neki.

Undiano! Undiano! Ne próbáld bemesélni nekem, hogy ez nem volt előre eldöntve!

A Barcelona 34 ponttal vezeti a bajnokságot a 30 pontos Valencia előtt. A vasárnapi valenciai meccset Piqué nélkül rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik