Foci

Nikolics a gólkirályi cím után újabb díjat söpört be

Nikolics Nemanja megcsinálta, első idényében egyből gólkirály lett az amerikai bajnokságban, az MLS-ben, így elmondhatja magáról, hogy a három magyar és egy lengyel gólkirályi cím után újabb országban utasította maga mögé a többi gólvágót.

A 29 éves magyar csatár az alapszakaszban 34 találkozón 24 gólt és 4 gólpasszt jegyzett,

így hatalmas szerepe volt abban, hogy a tavaly a Keleti főcsoport utolsó helyén végző Chicago Fire idén simán bejutott a rájátszásba, igaz, ott az első kanyarban kizúgott a New York Red Bulls ellen.

Mintha csak néhány napja kezdődött volna el ez a kaland… Felejthetetlen MLS-alapszakaszon vagyok túl, voltam lent és fent, de csak előre néztem, csak a célt láttam magam előtt. Első évemben a Chicagóval rájátszásba jutottunk és gólkirály lettem! Köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem, azt a rengeteg támogatást és szeretetet, amit a környezetemtől, na és persze Magyarországról kaptam! #MLS #GoldenBoot #ChicagoFire #Niko23It feels like this whole jurney had started a few days ago… Memorable regular season behind me, I had my ups and downs, but I was always going forward, I saw only the final goal in front of me. In my first year we got to the playoffs and I won the Golden Boot! Thanks to everybody who believed in me and the amazing support and love I got from all over!

Közzétette: Nikolics Nemanja official – 2017. október 23.

A mutatóit látva nem csoda, hogy a chicagói szurkolóknál Nikolics lett az év játékosa.

The votes are in, and your 2017 Supporters' Player of the Year is… NIKO! Congratulations to Nemanja on his amazing season.

Közzétette: Section 8 Chicago – 2017. november 3.

Nikolics a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a díjjal járó 1000 dollárt jótékony célra ajánlja fel. És van még miért izgulnia, mivel arra is van esélye, hogy ő legyen a bajnokság legjobbja vagy az év újonca.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik