Foci

Nagy Dominik: Kicsit féltem, amikor megtámadtak minket a szurkolók

Itthon is volt már olyan, hogy egy játékost megütött egy szurkoló, és külföldön is hagyománya van annak, hogy az ultrák számon kérik a csapatot, ha nem jönnek az eredmények, Olaszországban például egy szezonon belül többször is előfordul hasonló.

A lengyel Legia szurkolói a Lech Poznan elleni 3-0-s vereség után a játékosokon vezették le a dühüket, és a pofonokból Nagy Dominiknak is jutott.

“Először csak páran vártak minket a stadionnál, azt hittük, el akarnak beszélgetni velünk, aztán mikor leszálltunk a buszról, akkor szembesültünk azzal, hogy ez máshogy zajlik, mint ahogy elképzeltük. Mondhatom, hogy már túl vagyunk ezen, nagyon remélem, hogy több ilyenben nem lesz részem, mert őszintén meg kell mondanom, akkor kicsit féltem” – nyilatkozta az m4sport.hu-nak a magyar középpályás aki kilenc bajnokin egy gólt szerzett eddig.

Úgy tűnik, a Lengyelországban játszók lettek a bűnbakok az Andorra elleni vereség után, Gyurcsó Ádám mellett Nagy sem kapott a kínos zakó óta meghívót.

El kell fogadnom a kapitány döntését, biztos megvan az oka, amiért nem hív meg. Az andorrai mérkőzés óta nem beszéltünk, úgyhogy nem tudom, hogy mi az, amiben javulnom kell”.

Storck sorsa kedd délután dől el, és nem kizárt, hogy új kapitánya lesz a magyar válogatottnak, akinél Nagy Dominik is tiszta lappal indulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik