Foci

Nem bírta a hangzavart Gulácsi csapattársa, cserét kért

Hihetetlen jelenet zajlott le a Bajnokok Ligájában a Besiktas-RB Leipzig csoportmérkőzésen. A hangos szurkolóiról híres hazaiak bizonyították, hogy akár mérkőzéseket is befolyásolhatnak a fanatikusaik, ugyanis a németeknél Timo Werner egyszerűen nem tudta elviselni a hangorkánt.

Werner a németek egyik legfontosabb láncszeme, a mindössze 21 éves támadóra fél Európa fente a fogát a nyáron, ám a lipcseiek ragaszkodtak hozzá. Ralph Hasenhüttl, a vendégek vezetőedzője még füldugót is adott játékosának, azonban ez sem segített a támadón, akit így inkább lecseréltek a 32. percben.

További érdekesség, hogy a Bundesligában jelenleg hatodik helyen álló együttesátlagnézőszáma tízezerrel több, mint a törököké:

az RB Leipzig mérkőzéseit átlagosan 42.000-nél is többen tekintik meg a helyszínen, míg a Besiktas arénájába be sem férnek ennyien.

Az ominózus mérkőzésen 36641 drukker volt jelen, a törököknek egyébként 30.000-re tehető az átlagnézőszámuk, de ennyien is elegen vannak ahhoz, hogy csapatuk felé billentség a mérleg nyelvét.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik