Foci

Lesérült a bajnoki hajrára a Manchester City egyik alapembere

Elképzelhető, hogy a labdarúgó Premier League hátra lévő öt mérkőzésen nem állhat majd a Manchester City kapujába Claudio Bravo. A chilei hálóőr a Manchester United elleni csütörtök esti városi rangadón sérült meg: a 79. percben egy szögletnél húzta le a labdát a levegőből, majd ápolást kért és végül hordágyon vitték le a pályáról.

Nyilvánvaló, hogy megsérült, ez talán több hét kihagyást jelent

– mondta a gól nélküli döntetlennel zárult találkozó utáni sajtótájékoztatón Josep Guardiola, a City vezetőedzője, hozzátéve: nem tudja, Bravo bevethető lesz-e még a mostani idényben.

Egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, pontosan mije is sérült meg Bravónak, a Syk Sports szakértője, Gary Neville mindenesetre teljesen kiakadt.

Egy húzódás miatt hordágyon viszik le? Ne már, ember… 20-25 percig nem csinált semmit, kirúgja a labdát, a lábához kap és hordágyat kér. Elnézést fogok kérni, ha nem húzódásról van szó és komolyabban megsérült.

A 34 éves chilei szezonnak a mostani talán a legrosszabb szezonja pályafutása során. 15,4 millió fontért érkezett a nyáron Barcelonából, ám még akkor is csak hat kapott gól nélküli meccse van 22 bajnokin, ha a csütörtökit is hozzá számoljuk – Willy Caballerónak nem sok dolga akadt a későbbiekben. A whoscored.com szerint konkrétan a csapat egyik legrosszabb teljesítményét Bravo nyújtja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik