Foci

Dárdainak Ronaldója nincs a padon, de négy másik futballistát becserélhet

A labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőiben hosszabbítás esetén engedélyezett lesz a negyedik csere – számol be a t-online.de.

Ez nagyon jó. Ez segítség a csapatoknak. Mi, edzők elégedettek vagyunk, hogy meghallgatták az egyik javaslatunkat

-nyilatkozta Carlo Ancelotti, a Bayern München mestere. Kollégája Dárdai Pál úgy nyilatkozott a Hertha hétvégi, Ingolstadt elleni sikere (1-0) után a Kickernek:

Megvertük 1-0-ra az Ingolstadtot, és még magyarázkodnunk kell. Számunka ez hatalmas győzelem, büszke vagyok a csapatomra. Nincs Cristiano Ronaldónk, de nagyszerű játékosaink vannak, karakteres és jó mentalitású a csapat. Nem értek azzal egyet, hogy nyomás van rajtunk. Csak nézzék meg, milyen szoros a Bundesliga. Nulla nyomás van rajtunk, mert nem fogunk kiesni.

A 40 éves magyar mester csapata a Borussia Dortmund otthonába látogat szerda este, túlóra esetén akár négy berlini is a padról beszállva segítheti a társakat.

A labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB) tavaly márciusban bólintott rá az újításra, mely jelenleg tesztelési fázisban van. A Német Kupa következő szezonjában már az első fordulótól alkalmazzák majd hosszabbítás esetén a negyedik csere lehetőségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik