Foci

Jött Suárez és Messi, vége is volt mindennek

A sereghajtó Osasuna 0-0-nál még a keresztlécet találta el, végül simán nyert 3-0-ra a címvédő Barcelona.

A címvédő Barcelona a sereghajtó Osasuna otthonába látogatott a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ha van országos kettes meccs, az ez. Messiék jól is játszottak, a góllövéssel azonban akadtak gondok, az első félidőben azonban nem sikerült vezetést szerezni.

Az Osasuna ettől felbátorodott, egészen veszélyesen játszottak a második félidő elején, volt is egy keresztlécen csattanó lövésük. Épp ezért az ő szempontjukból elég rosszkor jött a Barcelona gólja – persze az mikor jön jól az ellenfeleknek? –, egy végtelenségig kijtátszott támadás végén Luis Suárez talált be az 59. percben.

Luis Suárez szerzett vezetést:

Az Osasunát megfogta a bekapott gól, a Barcelona megint kézbe vette a meccset, a 72. percben pedig Messi döntötte el végleg a meccset. Itt is a Suárezt kiszolgáló Jordi Alba jegyezte a gólpasszt.

Lionel Messi eldöntötte a meccset:

Az Osasuna a folytatásban támadgatott a szépítés reményében, ter Stegennek egyszer be is kellett mutatnia egy védést, de ezzel el is lőtte az összes puskaporát a hazai csapat. A ráadás percekben Messi még az őrületbe kergette az Osasuna védőit, ezzel lett 0-3.

Mondom, hogy eldöntötte:

A Barcelona a győzelmével őrzi a második helyét a tabellán, három pont a hátrányuk a Real Madrid mögött, a madridiak este fogadják a Deport.

Eredmény – La Liga, 15. forduló

Osasuna – Barcelona 0-3 (0-0)
Gólszerzők: Suárez (59.), Messi (72., 90+2.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik