Foci

Pedofil edző fajtalankodott a kiskorú focistákkal

Steve Walters is beszélt arról, hogy gyermekkorában szexuális zaklatás áldozata lett az angol Crewe Alexandránál. Barry Bennell követte el a szörnyű tetteket többek közt Andy Woodwarddal is, aki pár nappal csapattársa előtt tépte fel régi sebeit – írja a BBC.

A fajtalankodó szakembert kilenc év letöltendőre ítélték 1998-ban, miután bevallotta, hogy összesen hat kisfiú ellen követett el szexuális zaklatást.

Walters nem volt érintett az akkori nyomozásban, de most úgy érezte be kell számolnia a vele történtekről:

Oly sok éven át őriztem magamban ezt a titkot, de most már nem bírom tovább magamban tartani. Le akarom zárni ezt az egészet, és végre egyszer, s mindenkorra továbblépni. Elviselhetetlen volt ez az érzés, de már attól megkönnyebbültem, hogy olvastam Andy vallomását.

Woodward az alábbi videóban mesélt arról, hogy 11 évesen közeledett felé az edzője, először csak letaperolta, majd meg is erőszakolta. Az ex-focista elmondása szerint négy éven keresztül zaklatta a pedofil tréner.

Az FA illetékesei elismerésüket fejezték ki Woodwardnak, amiért elmesélte megrázó történetét, egyben hangsúlyozták azért dolgoznak, hogy ne történhessen meg hasonló a jövőben.

Helyzet van! Ne hagyd ki a legjobb meccseket. Tippelj a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik