Foci

Három labdarúgó érkezett egy nap alatt a Lokihoz

Nagy változásokon megy keresztül az OTP Bank Ligában szereplő DVSC csapata. A debreceni alakulattól szinte egy kezdőcsapatnyi játékos távozott (Bódi, Coulibaly, Lázár, Máté, Sidibe, Radosevic, Tisza, Korhut, Varga), az érkező száma is egyre növekszik.

A klub hivatalos oldala bejelentette Könyves NorbertChuka Derick Ogbu és Ioan Filip szerződtetését.

Könyves a Vasas csapatától érkezett, hároméves szerződést kötött új csapatával. A támadóként és középpályásként is bevethető labdarúgó pályafutása során 150 NB I-es mérkőzést játszott, és 32 gólt szerzett.

A nigériai Ogbut szabadon igazolhatóként kaparintotta meg a Loki. A támadó pályafutása során megfordult a belga élvonalban szereplő OH Leuven csapatában, ahol két és fél évet játszott. Ezt követően a CFR Kolozsvár együttesében töltött el egy évet, innen 1.2 millió euróért értékesítették a játékjogát Kínába. Az előző fél évben a japán élvonalban futballozott.

A román Filip az FC Viitorul gárdájától igazolt három évre a Hajdúságba. A 27 éves védekező középpályás korábban négy idényt töltött az Otelul Galati együttesében, amely csapattal román bajnok is volt, ezt követően szerepelt a Bajnokok Ligája csoportkörben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik