Foci

Bogdán kap egy utolsó esélyt Klopptól

A vasárnapi bajnokin ő állhat a kapuban.
Kapcsolódó cikkek

Hétvégén rendezik az angol labdarúgó-bajnokság (Premier Legague) utolsó fordulóját, ahol a Liverpool a West Bromwich Albion otthonába látogat. A találkozót három nappal az Európa Liga döntője előtt rendezik, így nem lenne meglepető, ha Jürgen Klopp a legtöbb játékosát pihentetné, köztük Simon Mignolet kapust is.

Minden bizonnyal a birminghami összecsapáson Bogdán Ádám áll majd a kapuban, ugyanis Danny Ward és Shamal George is sérüléssel bajlódik.

Nehéz most megmondani, mit hoz a jövő. Wardnak néhány napig még pihennie kell, Shamal pedig sérült, szóval természetesen elképzelhető, hogy Bogdán Ádám játszik. A Chelsea ellen nem kérdés, ki véd, a vasárnapi, West Brom elleni mérkőzést illetően pedig még nem döntöttünk. Nyilván van némi kockázat, de az életben mivel nem jár rizikó? Meg kell ragadni az esélyt

– nyilatkozta a clickliverpool.com oldalnak a menedzser.

Bogdán ebben az idényben öt tétmérkőzésen védett a Liverpoolban, de sajnos több nagy hibát is elkövetett. Tavasszal az U21-es csapatban próbált meg játékban maradni, a hétvégi Watford elleni összecsapáson leülhetett a kispadra a sérülések miatt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik