Foci

Ilyen sem volt még: törölték a Görög Kupát

PAOK-Olympiakosz elődöntő szerdai első mérkőzésén a PAOK szurkolók egy játékvezetői ítélet miatt borultak ki. Most mindenki rosszul járt.

A PAOK-Olympiakosz elődöntő szerdai első mérkőzésen már a kezdetekkor is fergeteges hangulatot teremtettek a helyi fanatikusok, olyat, amiért az MLSZ FB minden bizonnyal bezáratná egy életre a PAOK-stadiont, ha lenne rá hatásköre. Mutatjuk is milyet.

facebook.com
Forrsá: facebook.com

Aztán a 87. percben, a vendégek 2-1-es vezetésénél a hazai szurkolók 11-est reklamáltak, holott kiderült marhára nem volt igazuk.

A PAOK szlovák légiósa Róbert Mak kézzel vitte el a labdát, miközben az Olympiakosz kapusa Stefanos Kapino visszahúzta magát, erősen véleményes, hogy egyáltalán eltalálta-e a hazai támadót.

Ettől függetlenül több százan a pályára özönlöttek, és a rohamrendőrök csak könnygáz bevetésével tudták megfékezni a tömeget.

Korábban szintén voltak súlyos rendbontások a görög labdarúgásban, ezért a mostani törlés értelmében a párharc visszavágóját, valamint a másik ágon az AEK Athén-Atromitosz elődöntőt, illetve az április 23-ára kiírt döntőt nem rendezik meg a kupában.

Sztavrosz Kontonisz sportminiszter-helyettes jelezte, hogy rendbontás miatt született meg ez a döntés és hozzátette: a kormányzat változatlanul figyelemmel kíséri a futball fejleményeit, és nem riad vissza további szigorú lépések megtételétől.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik