Foci

Az MLSZ-ben valamiért nagyon utálják az Újpestet

újpesti szurkolók (Array)
újpesti szurkolók (Array)
A lila fehér klub eddig majdnem annyi büntetést fizetett a labdarúgó NB1 2015/16-os évadjában, mint az összes többi együttvéve. Meg fognak lepődni, kinek nem kellett egy forintot sem fizetnie.

Na jó, ne általánosítsunk, nem az MLSZ, hanem az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) nem szívleli a lilákat, márpedig a testület döntéseit a szövetség vezetése semmilyen módon nem befolyásolja. Ettől még tény, az Újpest hat 6,014 millió forint bírságot fizetett eddig, míg a másik tizenegy klub együttesen 6,408 milliót – számolta össze a BLIKK.

A szám eléggé aránytalannak tűnik, legalábbis elképzelhetetlen, hogy a többiekhez képest a Megyeri úton ennyivel több rendezési hiányosság lenne, vagy ennyivel többször harsanna fel a “más sportszervezetet és annak tisztségviselőinek szidalmazása” – azaz a “buzi MLSZ”.

Merthogy a FEB ezt a rigmust bünteti a legjobban. Az is elképzelhetetlennek tűnik, hogy a felcsúti Pancho Arénában az eddigi fordulók alatt egyszer sem hangzott el egyetlen szitokszó, és a rendezés is mindig hibátlanra sikeredett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik