Foci

Saját játékosai buktathatják meg Mourinhót

Állítólag több labdarúgójával is megromlott a kapcsolata, már nem tudnak érte küzdeni.

Szombaton hiába szerzett korán vezetést a Chelsea, mégis kikapott hazai környezetben a Liverpooltól az angol labdarúgó-bajnokságban. Ez tizenegy forduló alatt már a hatodik veresége volt a címvédőnek, amely a hét közben kiesett a Ligakupából is.

Már jó ideje téma, hogy vajon mi lesz így José Mourinhóval, meddig tart ki a klubtulajdonos Roman Abramovics türelme. Ami biztos, a portugál szakember magától nem áll fel a kispadról, korábban elmondta, őt csak kirúgni lehet.

A jelek szerint a játékosok hócipője is tele van már Mourinhóval, legalábbis erre engednek következtetni Garry Richardson, a BBC szakírójának szavai. Richardson a BBC 5 heti sportműsorában mondta el, hogy a csapattól származó információi szerint több focista kapcsolata is megromlott a menedzserrel.

Az egyik játékos azt mondta nekem, inkább veszít, mint hogy Mourinhóért nyerjen. Persze biztosan, csak a pillanat hevében szaladt ez ki a száján, de jól mutatja, milyen a hangulat az öltözőben.

A Chelsea számára nem marad sok idő a sebek nyalogatására, szerdán ugyanis következik a Dinamo Kijev ellen Bajnokok Ligája-mérkőzés, majd jövő hétvégén ahhoz a Stoke City-hez látogatnak a londoniak, amely ellen kiestek a Ligakupából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik