Foci

Olyan jól FIFA-zik, hogy ő akarta irányítani a Liverpoolt

A Vörösök udvariasan visszautasították a megkeresését és inkább Jürgen Kloppot nevezték ki.

Addig botladozott a szezon elején a Liverpool labdarúgócsapata, míg a legutóbbi, Everton elleni bajnoki után megköszönték Brendan Rodgers menedzser munkáját. A helyét a Borussia Dortmundot hét év után az előző idény végén elhagyó Jürgen Klopp vette át, a német szakemberrel szemben érezhetően óriási az elvárás.

Ugyanakkor nem csak ő volt „versenyben” a Pool kispadjáért, a Mirror cikke szerint ugyanis egy fiatalember is beadta a jelentkezését. Igencsak jó ajánlólevele van, ugyanis mindössze négy szezon alatt jutott el a Portsmouth-szal az angol negyedosztályból a Premier League- és Bajnokok Ligája-győzelemig – a FIFA15-ben.

A megkeresése nem maradt válasz nélkül, Ian Ayre, a Vörösök vezérigazgatója levélben reagált:

Sajnos el kell utasítanunk az érdeklődését, mert olyan szakembert keresünk, akinek nagyobb tapasztalata van a profi labdarúgásban. (…) Ugyanakkor köszönjük szépen, hogy megkeresett bennünket és bízunk benne, hogy még hallunk Önről a jövőben.

Ha ez a válaszlevél valóban megíródott, akkor le a kalappal a Liverpool vezetősége előtt, mert ezek szerint tényleg minden jelentkezővel foglalkoztak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik