Foci

1000000000 euróért eladó Cristiano Ronaldo

Florentino Pérez vagy nagyon vicces kedvében volt, vagy elgurult a gyógyszere amikor ezt bejelentette.

A portugál klasszisért a nyáron jelentkezett be a Paris Saint-Germain, de a francia együttes képtelen volt olyan ajánlatot letenni az asztalra a háromszoros aranylabdásért, ami megfelelt volna a Királyi Gárdának.

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke szerdán elárulta, a Qatar Sports Investments kezében levő párizsiaknak esélyük sincs megszerezni Ronaldót, hacsak nem akarják jóval túlszárnyalni az eddigi átigazolási rekordot.

Ha a PSG akarja Ronaldót, a képlet egyszerű: ki kell fizetniük a kivásárlási záradékban szereplő összeget, ami egymilliárd euró.

“Senki nem próféta a labdarúgás világában, de 2016-ban nem szeretnénk eladni, mert három év van még a szerződéséből” – nyilatkozott Pérez a Cadena COPE című spanyol lapnak.

A Real vezér szót ejtett Gérard Piquéről is, akit a szurkolók egy rész kifütyült a spanyol válogatott hétvégi, Szlovákia ellen megnyert Eb-selejtezőjén Oviedóban. A bekk kiállt Katalónia függetlenségéért és antimadridista érzelmeit sem rejtette véka alá.

“Mindenki hibázhat, és nem tartom jónak, hogy valakit a saját publikuma fütyül ki, pláne nem nemzeti színekben. Sajnálom őt.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik