Foci

Elképesztő luxusautókra költ Dzsudzsák

A labdarúgó karrierjének emelkedésével egyenes arányban nőtt meg az autók és a sebesség iránti étvágya is.

A blikk.hu összeállításából kiderül, hogy Dzsudzsák Balázs 20 évesen, még debreceni labdarúgóként megelégedett egy Suzuki Swiftet, de a fizetése növekedésével egyre jobb autókat vásárolt magának. Mondjuk mi ezen nem csodálkozunk, manapság nagyítóval kellene keresni az olyan fiatalt, aki nem ezt csinálná.

A PSV Eindhoven labdarúgójaként még egy visszafogottabb, de annál elegánsabb E-osztályos Mercivel járt, de Oroszországba, az Anzsi Mahacskalába szerződése után az ottani trendnek megfelelően már egyre drágább és extrább autókat vett magának.

 Ezt a Lamborghinit törte meg Dzsudzsák
Fotó:MTI

A Blikk szerint volt két BMW-je: egy M6-osa, és egy 730-asa, de egy Mercedes-Benz E-osztályos Cupét is rendszeresen vezetett akkoriban. Hétfőn egy fotós gyors egymást követően egy Bentley Continental GT-vel, majd egy Porsche Cayenne terepjárójával kapta lencsevégre a a Gresham Palota előtt. De érte már egy emlékezetes, szerencsés kimenetelű baleset egy Lamborghini Aventadorral, míg a  Porsche Panamera GTS-ét is “sebezte” már meg. 2Aki az autók fotóira is kíváncsi az itt nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik