Foci

Hosszabbított a Fradi egyik legjobbja

dibusz dénes (Array)
dibusz dénes (Array)

2018 nyaráig szól a kapus új kontraktusa.

Dibusz Dénes meghosszabbította szerződését a Ferencváros labdarúgócsapatával, amelynek értelmében 2018-ig marad a zöld-fehér gárdánál –erről számolt be a klub hivatalos honlapja.

A kapus 2014 januárjában érkezett a fővárosi együtteshez, amelynek rögtön alapembere lett, azóta bajnoki meccset szinte nem is mulasztott.

Nagyszerű teljesítményének köszönhetően Thomas Doll csapata a legutóbbi szezonban ezüstérmes lett az OTP Bank Ligában és megnyerte a Magyar Kupát.


 Fotó: MTI

A kiváló forma a válogatott stábjának figyelmét is felkeltette, így Dárdai Pál irányítása alatt 2014 októberében bemutatkozott a nemzeti csapatban Feröer-szigetek ellen. Összesen három válogatottsággal büszkélkedhet a futballista.

Nem meglepő, hogy a Fradi magához láncolt őt, hiszen így még tovább él a szerződése, ennek értelmében több pénzt kell fizetnie annak a csapatnak, amely szeretné őt megszerezni.

Kubatov Gábor csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, a Hertha konkrét ajánlatot nem tett, más csapatok igen, de azok komolytalanok voltak.

Afelől ne legyen kétségünk, ha Dibusz továbbra is ilyen teljesítményt nyújt, 2018-ig biztosan nem lesz az FTC kapusa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik