Foci

Mátyus alászáll a Nyíregyházával

Mátyus János (Array)
Mátyus János (Array)

Az edző kijelentette, követi a licenc nélküli csapatot az NB3-ba is.

Öt élvonalbeli klubnak nem kegyelmezett az MLSZ Licencadó Bizottsága, így nekik az NB3-ban kell folytatniuk. Akadnak klubok, amelyek fellebbeztek a döntés ellen, így a Nyíregyházi Spartacus is az MLSZ döntésére vár. Ugyan befejeződött a szezon, de még sok minden tisztázatlan az OTP Bank Liga 2015/16-os lebonyolításával kapcsolatban.

Senki sem tudja, hány csapattal is milyen lebonyolítási rendszerben indul júliusban a bajnokság, ott lesz-e a Nyíregyháza, a Kecskemét,vagy a Pécs a bajnoki rajton, vagy nekik is irány az NB3. A Nyíregyáza  honlapja szerint Révész Bálint tulajdonos a klub záróvacsoráján fontos bejelentést  tett.

“Bármelyik osztályban játszik jövőre a Szpari, kitartok a klub mellett. Ha megérdemelt helyünkön, az NB-I-ben akkor is, ha az NB-III-ban kell folytatnunk akkor is. De továbbra is bízom abban, hogy a pályán kiharcolt eredmény után az élvonalban folytathatjuk” – jelentette ki a tulajdonos.

Ami még ennél is fontosabb, az edző is hasonlóan gondolkodik. “Októberben amikor ide kerültem, egy barátság szövődött Révész Bálinttal, Brekk Jánossal pedig már korábbról ismertük egymást. Bár voltak más kluboktól érdeklődések, a barátját nem hagyja cserben az ember, így közösen folytatjuk a munkát a Spartacusnál, bármilyen döntés születik” – közölte Mátyus János vezetőedző. A kérdés immár csak az, a játékosok miként vélekednek minderről?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik