Foci

Egyre nagyobb bajban a volt Fradi-vezér

ferencvaros(960x640)(1).jpg (ferencváros, )
ferencvaros(960x640)(1).jpg (ferencváros, )

John Marshall jogerősen polgári pert nyert korábbi megbízottja, Berki Krisztián ellen. A bíróság kimondta, Berki 42,5 millió forinttal tartozik Marshallnak.

Berki jól átvert mindenkit
Fotó: TV2

Berki Krisztián állítólag előbb a Ferencvárosnál, majd Vácott tömte tele a zsebét – írja a mifocink.com.

„Emlékszem, amikor idejöttem Berki Krisztián a csillagokat is oda ígérte. Mondta, csak az MLSZ kijátszása miatt kell amatőr szerződés, de lesz pénz. Az angol pénzét eltette, mi tőle nyolc hónapja egyetlen fillért sem kaptunk. Úgy, hogy az angol majd 100 milliót utalt eddig. Hatalmas lenyúlás folyik Vácon. Volt olyan buszsofőr, akinek Berki azt mondta, csak akkor szállíthatja tovább a csapatot, ha az 500 ezer helyett másfél millióról állít ki számlát. A buszos ezért pluszban kapott még 150-200 ezer forintot, a többit Berki és Héger tette el”– nyilatkozott az egyik váci játékos, mielőtt a csapat bejelentette, hogy nem áll ki a Videoton elleni Magyar Kupa meccsre. A teljes beszéd ide kattintva olvasható.

A legfrissebb ítélethozás szerint Berki a Ferencvárostól és a Váctól összesen 67,5 millió forintot nyúlt le.

A mifocink.com írása szerint az FTC-nél simán kiegyeznének egy 25 milliós mínusszal, ha cserébe nem látnák többet Berkit. Sőt, talán Vácon is nagy lenne az öröm, ha bebizonyosodna, hogy „csak” 42 millióval sikerült lerántania a klubot Berkinek alig 4 hónap alatt.

Az ügynek még közel sincs vége, hiszen a büntetőeljárás még csak most indul.

A korábbi Fradi-vezér most az egyik kereskedelmi televízió showműsorában szerepel majd. A tervek szerint Berki egy napját akarják majd bemutatni. Sokan remélik, hogy a TV csatorna kameráinak majd a börtönben kell forgatniuk, ha tényleg olyan kíváncsiak a volt Fradi-vezér egy napjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik