Foci

Rajongva fogadták a Real Madrid új játékosát

asier illarramandi (asier illarramandi)
asier illarramandi (asier illarramandi)

Asier Illarramendi máris közönségkedvenc a királyi gárdánál, pedig csak szombaton mutatták be a Santiago Bernabeuban.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a spanyol U21-es válogatott alapembere, és Európa-bajnok középpályása, Asier Illarramendi a Real Sociedadból a Real Madridba igazolt.


Fotó: AFP

A királyiak 32 millió eurót (!) fizettek a játékosért, és hat évre írt alá miután átment az orvosi vizsgálaton pénteken. Szombaton már együtt pózolt Florentino Perezzel a Bernabeuban tartott sajtótájékoztatón a rendkívül tehetséges és egyben szerény srác.

“Ez egy nagyon különleges nap számomra. Megkapni az esélyt arra, hogy itt játsszak, kiváltságossá tesz. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a kezdőben szerepeljek idővel. Szeretném kifejezni hálámat a Real Scoiedadnak és a szurkolóinak azért, amit értem tettek” – mondta.


Fotó: AFP

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy Asier Illarramendit a Real Madridnál köszönthetjük. Köszönettel tartozunk a Sociedad vezetőségének, elnökének, hogy ezt lehetővé tette számunkra. A szurkolók mindig melletted lesznek” – mondta a nagyközönségnek és új játékosának Florentino Perez klubelnök.

A kötelező körök után először kezelte a labdát a Bernabeu gyepén Illarramendi, akit több százan fogadtak, láthatóan kitörő örömmel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik