Foci

Arshavin atomrészegre itta magát

arsavin (arsavin, )
arsavin (arsavin, )

A szebb napokat is megélt Arsenal-játékosról felkerült a világhálóra egy elég pikáns videó, amint erősen ittas állapotban próbál bejutni egy londoni éjszakai mulatóba.

A 2008-as Európa-bajnokság sztárjáról bő fél éve még azt nyilatkozta az Arsenal menedzsere Arsene Wenger, hogy az orosz játékos “vérprofi”. Meglehet már akkor is azért kellett a játékosa védelmére kelnie, mert az újságírók hamarabb kaptak fülest az éjszakából, mint a mester…

Arshavin talán unalmában vagy bánatában iszik, vagy egyszerűen nem tud már mit kezdeni a sok szabadidejével, amit a kispadon és a lelátón tölt. A 32 éves játékos az utóbbi időben nem sokszor kap lehetőséget, ennek ellenére egy hete Wenger a goal.com-on még mindig pozitívan nyilatkozott róla: “Nyáron lejár a szerződése, de én hitelt adok neki, maga dönt a folytatásról. Megkérdőjelezték az elkötelezettségét, de ő százszázalékosan dolgozik és példakép sokak számára. Ennek ellenére nem hinném, hogy marad” – nyilatkozta a menedzser.

A videó láttán azért  a francia edző valószínűleg revideálja nézeteit. A hírek szerint a Zenit – ahol egy éve kölcsönben is megfordult – és a Fulham is nagyon szeretné az orosz labdarúgót a soraiban tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik