Foci

Jól védekezik a Vidi, csak gólt nem rúg

videoton (videoton, )
videoton (videoton, )

Mészáros Ferenc, a Sporting Lisszabon egykori kapusa szerint a portugál labdarúgócsapat az esélyesebb a Videoton elleni EL-meccsen.

Csütörtökön a székesfehérvári Sóstói Stadionba látogat a portugál Sporting Lisszabon az Európa Liga G csoportjának második fordulójában. Mind a két együttesnek szüksége lenne a jó eredményre, a luzitánok ugyanis hazai pályán ikszeltek a Basellel, a Videoton pedig a Genk otthonában kapott ki 3-0-ra.

Az egyik portugál lap, a Bola Branca a héten természetesen már ezzel a mérkőzéssel is foglalkozott, a portugál együttes egykori kapusát, Mészáros Ferencet kérte fel egy kis esélylatolgatásra.

„A Videotonnak nem megy mostanában, szeptemberben csak egy meccset nyertek. A Sportingnak minden esélye megvan a győzelemre. Fizikálisan erős a Vidi, jó a védelme, gólt azonban nem tudnak lőni” – mondta a korábbi magyar válogatott kapuvédő, aki 1981 és ’83 között volt a Sporting játékosa, de a Vasast, a Vítoria Stubalt és a Rába ETO-t is erősítette egykoron.

A meccset felvezető szerda esti sajtótájékoztatón Paulo Sousa, a fehérváriak vezetőedzője kerek-perec kijelentette: győzni akar a Vidi. Sá Pinto, a Lisszabon trénere visszafogottan csak annyit mondott, nem lehet tudni hogyan alakul majd a 90 perc.

A Videoton második csoportmérkőzését október 4-én, csütörtökön 18 óra 40 perctől a STORY4 televízió élőben közvetíti, míg online élőképes közvetítésben honlapunkon, a www.sport24.hu-n is követhetik a találkozót.

(Az online közvetítést az UEFA-jogok értelmében csak Magyarország területéről lehet majd nézni!)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik