Foci

Új arc a magyar válogatottban, 15 ezer jegy elkelt

A Hollandia elleni világbajnoki-selejtezőt már biztosan legalább 15 ezren megnézik a Puskás Ferenc Stadionban. Előtte Andorrában lépünk fel.

Változtatnia kell a magyar válogatott Andorrába utazó keretén Egervári Sándor szövetségi kapitánynak. Ennek oka, hogy nem jön rendbe Pintér Ádám, a Zaragoza játékosának sérülése.

Korábban Szabics Imre dőlt ki (Koltai Tamás került a helyére), most a spanyol bajnokságban edződő Pintér, aki rúgást kapott a bokájára a hétvégén, alá is fordult a lába, de végigjátszotta a meccset, mert a csapatának már nem volt lehetősége cserére.

A Telkiben elvégzett MRI-vizsgálat kiderítette, hogy a játékos ugrócsontjából letört egy darab, most emiatt hetekre partvonalra került.

Egervári úgy döntött, hogy a kieső középpályás helyére a biztonsági tartaléknak jelölt ferencvárosi játékost, Gyömbér Gábort hívja meg a csapatba. Ő még sosem volt válogatott.

A világbajnoki ezüstérmes hollandok budapesti vendégszereplése (szeptember 11., kedd, este fél 9, Puskás-stadion) iránt óriási az érdeklődés, a jegyek rohamos ütemben fogynak, szerda délutánig 15 300 belépő talált gazdára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik