Foci

A hajrában zakózott az Inter Marseille-ben

Az Internazionale együttese 1-0-s vereséget szenvedett az Olympique Marseille vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Az első félidőben a tempót a Marseille diktálta, azonban a jól védekező Inter kontratámadásai életveszélyesek voltak. A legnagyobb helyzet Forlán és az igen gyenge napot kifogó Zarate előtt adódott, Steve Mandanda azonban mind a két esetben védeni tudott.

A második félidő elején jobbára a Marseille veszélyeztetett, Azpilicueta löketét Cesar hárította, Morel pedig ígéretes helyzetből lőtt mellé. A folytatásban sem kényeztettek el minket a csapatok, így nem csak az Inter támadásai alatt harsant fel a füttyszó a lelátón.

André Ayew a végén döntött:


inter 0-1 by Futbol2101

A hajrát megnyomta a Marseille, majd mikor már azt hihettük, hogy Didier Deschamps fiai nem tudnak gólt szerezni, André Ayew egy szöglet után bevetődve szerezte meg a győztes találatot. Az OM így előnyből várhatja a visszavágót, ugyanakkor az Internek is minden esélye megvan a továbbjutásra. Izgalmas találkozóra van kilátás.

A játéknap másik mérkőzésén a Bayern München nem kis meglepetésre kikapott 1-0-ra a csoportmeccsek során a Manchester Uniteddel kibabráló Basel vendégeként.

Eredmény – Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
Olympique Marseille – Internazionale 1-0 (0-0)
Gólszerző:
A. Ayew (92.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik