Foci

Hatalmas Inter-blama a sereghajtó ellen

Az Internazionale együttese otthon szenvedett 1-0-s vereséget a Novara ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.

Habár az Internazionale együttese a Serie A előző fordulójában 4-0-s zakóba szaladt bele Rómában, arra nagyon kevesen gondolhattak, hogy hazai pályán sem tudnak majd pontot szerezni a sereghajtó Novara ellen.

Claudio Ranieri csapata ugyan fölényben játszott a vasárnap késő délutáni mérkőzésen, de gólt nem tudtak szerezni. A vendégek kevés veszélyt jelentettek ellenfelük kapujára az első félidőben, leginkább a védekezéssel törődtek, néha kicsit durván is bántak az Inter játékosaival.

A folytatásban is képtelen volt bevenni a sereghajtó kapuját a milánói alakulat, az 56. percben pedig jött a hidegzuhany a hazaiak nyakába: Caracciolo gólt szerzett, vezetett a Novara.

Caracciolo szép góljával nyert a Novara:

A házigazda nem brillírozott, a vendégek pedig hősiesen őrizték az előnyüket. Tíz perccel a rendes játékidő vége előtt Radovanovic megkapta a második sárga lapját, de az Inter emberelőnyben sem lőtt gólt, pedig Sneijder még a keresztlécet is eltalálta, majd Pazzini veszélyes lövése az utolsó percben elakadt a kapusban.

Az újonc Novara 1-0-ra megnyerte a mérkőzést, de bravúrjuk ellenére továbbra is az utolsó helyen állnak.

A Catania eközben hazai pályán 4-0-ra lelépte a Genoa gárdáját, míg az Atalanta-Lecce találkozón nem született gól. A Bologna-Juventus és a Parma-Fiorentina találkozót a havazás miatt elhalasztották vasárnapról.

Eredmények – Serie A, 23. forduló
Internazionale-Novara 0-1 (0-0)
Gólszerző: Caracciolo (56.)
Piros lap: Radovanovic (80., Novara)
Atalanta-Lecce 0-0
Catania-Genoa 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Lodi (7.), Barrientos (49., 52.), Bergessio (62.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik