Foci

Berbatov csatlakozhat Dzsudzsákhoz

Dimitar Berbatov lehet a szakmányban költekező Anzsi Mahacskala újabb nagy fogása.

A footylatest.com hírportál információja szerint a dagesztáni klub – amely ma, azaz pénteken kezdi meg szereplését a Premjer Liga rájátszásában a Zenit Szentpétervár elleni idegenbeli mérkőzéssel – legújabb kiszemeltje Dimitar Berbatov, a Machester United bolgár csatára. A 30 éves centerért állítólag 15 millió fontot (5,4 milliárd forintot) adna az Anzsi.

Berbatovról köztudott, hogy elégedetlen a Vörös ördögöknél betöltött epizódszerepe miatt. A bolgár csatár alig néhányszor szerepelt idén ősszel Sir Alex Ferguson csapatában, s mindössze egyetlen gólt szerzett, az Aldershot elleni Carling Cup-mérkőzésen.

Berbatov ügynöke, Emil Dancsev már felvette a kapcsolatot az Anzsi vezérkarával, amely 7,5 millió fontot kínál a bolgárnak – évente. Berbatov és az ügynök azonban ennél jóval többet, 12 milliót akar.

Berbatov jelenleg a negyedik számú csatár a MU keretében Wayne Rooney, „Chicharito” Hernández és Danny Welbeck mögött. Tovább növeli az Anzsi-tranzakció esélyét, hogy a bolgár támadó szerződése a nyáron lejár, s utána ingyen igazolhat bárhová – más szóval, az angol bajnok csak most kaphatna pénzt játékosáért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik