Foci

Ausztrália: McDonald ismét kerettag

Holger Osieck, az ausztrál válogatott szövetségi kapitánya a hosszú ideje mellőzött Scott McDonaldnak is küldött meghívót.

A vb-n a csoportkörben búcsúzott “Socceroos” új szövetségi kapitánya Scott McDonaldot is beválogatta a lengyelek (szeptember 3.) és a svájciak (szeptember 7.) elleni találkozóra.

A korábban három éven át a Celticet, jelenleg az angol másodosztályú Middlesbrough csapatát erősítő csatár lemaradt a világbajnokságról, és a válogatott legutóbbi 16 találkozóján nem szerepelt, most viszont ismét kerettag, a hazai bajnokságban szereplő Jason Culinával és Michael Beauchamppal egyetemben készülhet a soros barátságos meccsekre. Holger Osieck persze a gárda sztárjaira, Tim Cahillre, Brett Emertonra, Josh Kennedyre és Harry Kewellre is számít.

Az ausztrál keret: Michael Beauchamp, Nathan Burns, Tim Cahill, David Carney, Jason Culina, Brett Emerton, Adam Federici, Richard Garcia, Brett Holman, Mile Jedinak, Josh Kennedy, Harry Kewell, Scott McDonald, Lucas Neill, Jade North, Mark Schwarzer, Matthew Spiranovic, Carl Valeri, Dario Vidosic, Luke Wilkshire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik