Foci

Drogba honfitársának udvarol a Bayern

Az elefántcsontparti Gervinho úgy tűnik, meggyőzte a münchenieket.
Kapcsolódó cikkek

A francia OSC Lille szélsője azon kevesek közé tartozott az elefántcsontpartiak közül, akik az Afrika-kupán sem vallottak szégyent, a 13 válogatott mérkőzésén eddig négy gólt elérő szélső remekelt, gólt is szerzett a tornán. A Ligue I-ben is jó idényt fut, 27 bajnokin 13 alkalommal talált az ellenfelek hálójába.

Mivel a Bayern Robben és Ribéry mellé, avagy a francia helyett, vagy mögé keres helyettest, nem kizárt, hogy a 22 esztendős Gervinho mellett döntenek, a francia lapok úgy tudják, Louis van Gaal tökéletes választásnak tartja az afrikait. Bár a futballistának élő szerződése van aktuális klubjával, a német listavezető nyilván rendelkezik annyi pénzzel, amennyi elég lehet a kivásárlásához. A játékos árát 10 millió euróra taksálják.

A Bayernt ugyanakkor Gervinho csapattársa, a szintén szélső, de a csatárok mögött is remek – s a Liverpool illetve a Real Madrid által is figyelt – belga Eden Hazard (9 millió) is érdekli – egy biztos: a bajorok valószínűleg még a világbajnokság rajtja előtt ajánlatot tesznek a franciáknak, a kérdés inkább az, egy vagy két játékossal rövidítik a Lille-t.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik