Sport

A hétszeres GS-győztes is el van ájulva Fucsovics Márton játékától

Az Eurosport helyszíni tudósítója még a Borna Coric ellen elvesztett második fordulós meccse előtt kérdezte az Australian Openen is szakértőként dolgozó hétszeres Grand Slam-győztes Mats Wilandert Fucsovics Mártonról.

Fucsovics nagyot küzdött, de kiesett az Australian Openen
A legjobb magyar teniszező nem bírt a 11. helyen kiemelt ellenfelével.

A legendás svéd-amerikai teniszező nem finomkodott, csak úgy halmozta a jelzőket, amikor a magyar játékos játékáról beszélt.

Fucsovics nagyon jó játékos, imádom a stílusát, kiválóan, tisztán üti a labdát, hihetetlenül jól mozog. Nehéz belőni őt, mert egyértelmű, hogy simán benne van a top 15, vagy a top 20, aztán az is előfordulhat, hogy a végén még ott ragad. Az biztos, hogy bárki ellen, bármilyen borításon képes a jó teljesítményre

– jelentette ki Mats Wilander.

Az újságíró azt is megemlítette, hogy Fucsovics Babos Tímeával játszik majd a vegyes párosban, a szakértő szerint ez segíthet mindkét teniszezőnek a jövőben.

Persze, hogy jót tesz a játékuknak. Elnézve őket, még a végső győzelemre is esélyesek lehetnek, aztán abból, hogy a Rod Laver Arénában játszhatnak mondjuk pár meccset, megtanulhatják kezelni a nyomást. Nagyon tetszik, hogy Fucsovics bevállalta.

Kiemelt fotó: 24.hu/Karancsi Rudolf

Ajánlott videó

Olvasói sztorik