Sport

Egész sorozat pucér kép látott napvilágot az MTK úszóedzőjéről

24.hu
24.hu

2017. 04. 10. 06:42

Az ügy kirobbantója a rendőrségen hat lányt nevezett meg, akiknek T.R. többek közt merev hímtagjáról készült közeli képeket küldött.
Korábban a témában:

egy hete számoltunk be arról, hogy T.R., aki jelenleg az MTK, és a szövetség kiemelt, állami fizetéssel és márkás autóval támogatott úszóedzője, aki többek közt a válogatott úszó, Kozma Dominik felkészüléséért is felelős, a fullank.hu állítása szerint meztelen fotókat küldött fiatalkorú, 18 év alatti tanítványainak. Úgy tudjuk, az esetek nem mostanában történtek.

A fullank.hu most újabb fotókkal állt elő. Ahogy a lap írja,

a képek között van olyan is, amit T.R. saját merev hímtagjáról készített közelről. A másik fotográfián pedig mintha csókolna, sőt az egyiken a nyelvét  öltögeti, hogy miért, azt inkább az olvasó fantáziájára bízzuk. A kép összeállítás egy telefon messengeréből lett kifotózva. A kitakart képen pedig feltehetően a telefon tulajdonosa  egy lány látható, de közelebbi nem árulhatunk el.

Honlapunk úgy tudja, hogy a képek jóval korábban, az edző előző munkahelyén, még Kőbánya SC-s korában készültek. Ennek ellenére furcsa, hogy jelenleg munkáltatója épp ezen a címen hallgat, mondván, semmi köze az egészhez, lévén ők 2014-ben szerződtek T.R.-el, míg a képek ez előtt készültek.

Megjegyzendő az is, T.R. jelenlegi tanítványai és azok szülői közössége közleményt adott ki, amiben azt írják, a cikkben megfogalmazott állítás teljes mértékben valótlan.

Soha semmi olyan nem történt az edző és a gyerekek között, ami a legcsekélyebb mértékben is utalt volna a felhozott vádra

– írják.

Szerintük ez az egész az edzőt lejárató hadjárat része, ami nélkülöz minden alapot és tényt, a szülőknek és a tanítványoknak pedig továbbra is töretlen a bizalma az edzőben.

Az ügyben zajlik a rendőrségi nyomozás, amely keretén belül az ügyet kirobbantó fullank.hu újságírót is tanúként hallgatták meg. A hétfői Blikk-nek Menyért Mészáros László azt nyilatkozta:

Információm szerint több lánynak hasonló képeket küldött, a rendőrségen, amikor tanúként kihallgattak, ha olyan fiatal nevét mondtam el, akivel közelebbi kapcsolata lehetett a férfinak.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

PARKES, AUSTRALIA - JANUARY 12:  Elvis impersonator Dean Vegas prepares to go onstage at the Parkes Leagues Club during the Parkes Elvis Festival January 12, 2007 in Parkes, Australia. The festival, now in it's 15th year is expected to draw over 6,000 people to the small country town for the event. For one weekend every year, Parkes is innundated with Elvis fans, impersonators and performers from around the world. This year's festival will mark the 30th anniversary of the death of Elvis Presley.  (Photo by Ian Waldie/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.